ίσταμαι σεμινάρια 2016

ίσταμαι σεμινάρια αντι-bullying

Η ταχύρρυθμη αυτή επαγγελματική εξειδίκευση σας επιτρέπει να διεξάγετε δύο ξέχωρα σεμινάρια με θέμα Πειράγματα, Κοροϊδίες, Εκφοβισμός: το ένα σε γονείς, το άλλο σε εκπαιδευτικούς.  Η εκπαίδευση διδάσκεται από την Χριστίνα Ρασιδάκη και βασίζεται στο βιβλίο της Σχολικός εκφοβισμός: Bullying, και έχει διεξαχθεί με μεγάλη επιτυχία βοηθώντας δεκάδες ενήλικες στο παιδαγωγικό τους έργο.  Τα σεμινάρια ίσταμαι – ενισχύουν στα παιδιά τον αυτοσεβασμό, και την αποδοχή, οξύνουν την κρίση, χτίζουν το ήθος, καλλιεργούν την υπευθυνότητα, την αλληλεγγύη, και το φιλότιμο. Γονείς και εκπαιδευτικοί θα αποχωρούν από τα σεμινάριά σας ενδυναμωμένοι, με ξεκάθαρο πλάνο δράσης για να αντιμετωπίσουν καταστάσεις που αναπόφευκτα προκύπτουν όπου υπάρχουν παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα θα μάθετε:

 • Για τις ‘σκιώδεις’ δυναμικές των σχέσεων των παιδιών και πως να ξεχωρίζετε τον εκφοβισμό.
 • Διεθνώς αναγνωρισμένες μεθόδους πλαισίωσης/συνέτισης όσων βάλλονται και βάλλουν, Να βοηθάτε γονείς και εκπαιδευτικούς σε ακανθώδη θέματα επικοινωνίας.
 • Να απαντάτε καταρτισμένα σε ένα ευρύ φάσμα ερωτήσεων που θα σας τεθούν και…
 • …ως θεραπευτές να καθοδηγείτε σωστά ατομικούς πελάτες σας – γονείς, εκπαιδευτικούς, παιδιά και εφήβους.

Ως συμμετέχοντες θα λάβετε:

 • Power point ΑΒΓ&Δ για τα σεμινάρια & εργαστήριά σας.
 • Εκτύπωση των διαφανειών της εκπαίδευσης και των σεμιναρίων ΑΒΓ&Δ
 • Διαφημιστικά flyers για την προώθηση των σεμιναρίων σας.
 • Εγχειρίδιο με ασκήσεις επί χάρτου και υλικό για role plays για τους συμμετέχοντες.
 • Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίων ίσταμαι

Κόστος: 270€,  (ή  250€ για εγγραφές  μέχρι 31 Δεκ  2016 για Θεσ/νίκη &  10 Φεβ 2016 για Χανιά)

Διάρκεια: 28 ώρες,

Θεσσαλονίκη Χανιά
Πέμπτη 17:30-21:30 14/1 25/2
Παρασκευή 17:30-21:30 15/1 26/2
Σάββατο 10:00-18:00 16/1 27/2
Κυριακή 10:00-18:00 17/1 28/2

Θεσσαλονίκη:   Ποσειδώνος 5, Νέα Κρήνη, Καλαμαριά
Χανιά:                Λφ Κ. Καραμανλή 160

Δηλώστε συμμετοχή αναφέροντας το όνομα και κινητό σας και το σεμινάριο για το οποίο ενδιαφέρεστε συμπληρώνοντας τον παρακάτω χώρο για μηνύματα, αλλά και στα: xrassid@otenet.gr, 6937475161 

 

Ένα σχόλιο

 1. ΓΙΩΡΓΟΣ

  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.
  Σε συνέχεια προηγούμενων e-mails μου, επανέρχομαι και επισημαίνω για την καταπάτηση του νόμου για προστασία υπαλλήλων που καταγγέλλουν ανομίες, και για την με απαράδεκτο τρόπο εκδίκηση κ.λπ. του ΕΜΠ εναντίον μου:
  Στις 11/01/2016 μου ζητήθηκε να απολογηθώ στον κ. Α. Σιόλα (συνταξιούχος, αναρμόδιος και ένας από τους θύτες μου στο mobbing-bullying εναντίον μου) για «ομόφωνη απόφαση» της Γ.Σ. του τομέα ΑΚΕΔ του ΕΜΠ, που εν αγνοία μου κατά παράβαση νόμου, χωρίς να μου κοινοποιήσουν ποτέ τίποτα, με συκοφαντήσανε με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και ψεύδη ότι «…δεν ανταποκρίθηκα ποτέ σε τίποτα…»!!!
  Σε κάθε περίπτωση αυτά είναι ψεύδη, άθλιες συκοφαντίες, αναπόδεικτα, άκρως δυσφημιστικά, που ενδεχομένως εξυπηρετούν και ζητούνται κατά παραγγελία από τους εγκληματίες που έχουν ασκήσει πάνω μου άθλια παιχνίδια κακομεταχείρισης, για να αντιμετωπίσουν την Δικαιοσύνη. Δεν μου ζητήσανε ποτέ να απολογηθώ για τίποτα. Δεν αρνήθηκα ποτέ να εκτελέσω εργασία. Ενδεχομένως, ίσως, πιθανόν, να είναι παραγγελία του κ. Σιόλα (συνταξιούχου διδάσκοντος) κ.λπ. θυτών μου για να απαλύνουν τις πράξεις και παραλείψεις εναντίον μου στη Δικαιοσύνη, στην οποία πρέπει να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους εναντίον μου.
  Με την ψευδή και άκρως συκοφαντική αυτή απόφαση με δολοφονήσανε εν ψυχρώ και πισώπλατα ψυχικά και υπηρεσιακά.
  Αντιλαμβάνεσθε το μέγεθος του εγκλήματός τους και απαιτώ με τον δικηγόρο μου κοινοποίηση της, «μετά από παραγγελία», συκοφαντικής και ψευδούς απόφασης, της Γ.Σ. του τομέα ΑΚΕΔ στις 15/12/2015, για να προβώ στις αναγκαίες μηνύσεις.
  Ντροπή για την κατά παραγγελία «παραγωγή» ψευδών και συκοφαντικών αποφάσεων και εγγράφων για εξυπηρέτηση εγκληματιών.

  Γ.Λ.
  Υπάλληλος ΠΕ ΕΜΠ

Σχολιάστε

*