Ομάδα Σύγχρονου Γονέα

Διαδραστητικές ολιγομελής ομάδες στις οποίες παρέχονται πληροφόρηση και προτάσεις σύμφωνα  με τις  πιο σύγχρονες αντιλήψεις για τη σωστή ανατροφή των παιδιών.
Η συμπεριφορά των παιδιών, οι φόβοι και οι διεκδικήσεις τους, οι φιλίες και οι τσακωμοί τους, η καθημερινή τους ρουτίνα, το σχολείο, το bullying, η τηλεόραση και τα ηλεκτρονικά, η ενδυνάμωση και η προστασία τους απο διάφορους κινδύνους  είναι μερικά απο τα θέματα που θα αγγίξουμε.

2 ομάδες: α) για γονείς με παιδιά στο Νηπιαγωγείο και το Μικρό Δημοτικό, β) για γονείς με παιδιά στο Μεγάλο Δημοτικό και το Γυμνάσιο.

3 θεματικοί κύκλοι: Μπορείτε να επιλέξετε τον κύκλο στον οποίο θέλετε να συμμετάσχετε ερχόμενοι σε επαφή μαζί μου:

 • Οκτ – Νοε: – Συναισθήματα, Συνεργασία,  Αυτονομία,
 • Ιαν- Φεβρ: – Συγκρούσεις, Ζήλιες, Απαιτήσεις
 • Μάρ – Απρ: – 4 θέματα καυτά: Υπνος & Φαϊ, Hλεκτρονικά  & ΤV, Έρωτας & Θάνατος, Παιχνίδια & Βιβλία (και  διάφορα άλλα ανάλογα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα της ομάδας)

Συχνότητα συναντήσεων κάθε κύκλου: 1 φορά την εβδομάδα, για 2 ώρες. Συνολικά, 4 συναντήσεις ανά κύκλο.

Ο χώρος συνάντησης βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στο Κολωνάκι, σε κοντινή απόσταση απο το Μετρό. Επίσης, κατόπιν συνεννόησης, οι ομάδες μπορούν να γίνουν  στο χώρο σας ή και στην περιοχή σας με φορέα το σχολείο, το φροντιστήριο, κέντρο λογοθεραπείας κ.ο.κ.

Το κόστος: λογικό & προσιτό.

Οι ομάδες είναι ολιγάριθμες, έτσι ώστε να έχουμε το χρόνο να εστιάσουμε στις ανάγκες του κάθε μέλους.

Αν σας ενδιαφέρουν αυτά, ρίξτε και μια ματία στην Εκπαίδευση Αποτελεσματικού Γονέα (ΕΑΓ) του παγκοσμίως γνωστού προγράμματος για γονείς απο τον Dr Thomas Gordon καθώς και στο video σχετικά με το ΕΑΓ.

2 Σχόλια

 1. Δήμητρα Τσιακου

  Καλησπέρα σας!!
  Με ενδιαφέρει να παρακολουθήσω την ομάδα σύγχρονου γονέα που θα ξεκινήσει Οκτώβριο !! Θα ήθελα να μάθω εάν θα με βοηθηςει να παρακολουθηςω αυτόν τον κύκλο καθώς έχω ένα παιδί 9 ετών με χαμηλή αυτοπεποίθηση και συνεπώς ανωριμότητα
  Θα το εκτιμούσα εάν με ενημερώνατε για το κόστος
  Ευχαριστώ
  Τσιακου Δήμητρα

 2. Susanna Nicolaou

  Hello, I have looked at your site but cannot find your address. Where are you based?

Σχολιάστε

*