Σεμινάρια εταιρειών

Τα σεμινάρια διαμορφώνονται σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρείας σας και αφορούν κυρίως θέματα επικοινωνίας, συνεντεύξεων και αντιμετώπισης συγκρούσεων.

Για να γίνει αυτό, προηγείται μια συνάντησή μου μαζί σας όπου τίθενται τα θέματα που σας απασχολούν (και απ’ όπου αντλώ παραδείγματα και περιστατικά) προκειμένου να “στηθεί” το σεμινάριο ειδικά για σας.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα ντοσιέ με την ύλη που θα καλύψουμε έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να το συμβουλεύονται όποτε τους χρειαστεί. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα τους δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουν πολλές δεξιότητες που θα εφαρμόσουν στη συνέχεια στη δουλειά τους. Η θεωρητική προσέγγιση διαφωτίζει τους ψυχολογικούς και κοινωνικούς μηχανισμούς που δυσχεραίνουν ή διευκολύνουν καταστάσεις. Ενισχύονται επίσης ή συνοχή, η αλληλεγγύη και η συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων της εταιρείας.

Τα θέματα:

Τηλεφωνική εξυπηρέτηση, Εξυπηρέτηση πελατών, Αντιμετωπίζοντας τον “δύσκολο” πελάτη, Προλαμβάνοντας τις συγκρούσεις, Αποτελεσματικές συνεντεύξεις, Εκπαιδεύοντας τους εκπαιδευτές.

Μερικές από τις μέχρι τώρα συνεργασίες μου:

Johnson & Johnson, 3M, Unilever, Lever Hellas, Toyota, Ελληνο-Αμερικανική Ένωση, Interamerican, Πρεσβεία ΗΠΑ, Πρεσβεία Καναδά, Πρεσβεία Αυστραλίας, ΕΛΤΑ, Υπουργείο Παιδείας, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Το κόστος: Είμαι συμβεβλημένη με τον ΟΑΕΔ και τα σεμινάρια και οι ομιλίες μου μπορούν να είναι σε μεγάλο βαθμό επιδοτούμενα. Σε αντίθετη περίπτωση, το κόστος των σεμιναρίων είναι πάντα λογικό και προσαρμόζεται σύμφωνα με την τελική μορφή τους.

8 Σχόλια

  1. I feel saftisied after reading that one.

  2. Thank you ever so for you blog post.Much thanks again. Keep writing.

  3. This is one awesome blog article.Thanks Again. Cool.

  4. Looking forward to reading more. Great blog.Thanks Again. Want more.

  5. 6Jzgl9 You could certainly see your expertise in the work you write. The world hopes for more passionate writers like you who aren at afraid to mention how they believe. All the time follow your heart.

  6. iPC5KM Thanks for sharing, this is a fantastic article post.Really thank you! Much obliged.

  7. I truly appreciate this blog. Great.

  8. Say, you got a nice blog article.Really looking forward to read more. Keep writing.

Leave a Reply